Paduraru, Boncu & Grigoriu este o firma de avocatura cu o solida si indelungata experienta in dreptul afecerilor si litigii. Alaturi de cei trei avocati asociati (Dragos Paduraru, Constantin Boncu si Alexandru Grigoriu), s-a dezvoltat in timp o echipa de profesionisti cu specializari in diferite domenii ale dreptului, ceea ce ne permite sa oferim de peste 20 ani servicii care aduc plusvaloare clientilor nostri: companii de diferite dimensiuni, antreprenori sau persoane fizice.

Suntem pentru clientii nostri mai mult decat un furnizor de servicii, suntem parteneri in activitatea lor de zi cu zi. Am construit relatii indelungate, deschise si apropiate, colaborand cu cei mai multi dintre ei de peste 10 ani. Aceasta este cea mai puternica dovada a increderii de care ne bucuram.

Relatia avocat – client, in care noi credem, este una directa, motiv pentru care preluam personal problemele partenerilor nostri si le tratam cu maximum de intelegere, atentie si implicare. Stim ca doar printr-o cunoastere aprofundata a activitatii si nevoilor acestora putem sa le oferim cele mai bune solutii.

Prioritatea noastra numarul #1 este ca interesele celor cu care colaboram sa fie servite, reprezentate si protejate la cel mai inalt nivel de calitate si profesionalism.