Dragoș Păduraru

Este membru in Baroul Bucuresti din anul 1996. Domeniile principale de specializare: drept comercial si societar, fuziuni & achizitii, proprietate intelectuala si industriala, publicitate.

Constantin Boncu

Este membru in Baroul Bucuresti din anul 1997. Domeniile principale de specializare: litigii civile si comerciale, arbitraj, drept comercial si societar, dreptul muncii, drept imobiliar si constructii.

Alexandru Grigoriu

Este membru in Baroul Bucuresti din anul 2000. Domeniile principale de specializare: litigii si arbitraj, drept comercial si societar, concurenta, automotive, farma.

Daniela Paduraru

Este membra in Baroul Bucuresti din anul 2009. Domeniile principale de specializare: drept comercial si societar, drept imobiliar;constructii si inginerie.

Aura Dinica

Este membra in Baroul Bucuresti din anul 2009. Domeniile principale de specializare:, litigii si arbitraj, drept comercial si societar, dreptul muncii, proprietate intelectuala si industriala, automotive.

Cristina Ionescu

Este membra in Baroul Bucuresti din anul 2015. Domeniile principale de specializare: litigii si arbitraj ,drept comercial si societar, proceduri de insolventa.

Andrada Mihaela Cristea

Este membra in Baroul Bucuresti din anul 2018. Domeniile principale de activitate sunt : litigii si arbitraj, drept comercial si societar, protectia datelor cu caracter personal.

Andreea Tătulea

Este membra in Baroul Bucuresti din anul  2009.   Domeniile principale de activitate sunt: litigii si arbitraj, drept comercial si societar, dr muncii.

Ilinca Lupascu

Ilinca Lupascu

Este membra in Baroul Bucuresti din anul 2019 si din anul 2021 detine o diploma de masterat in domeniul Dreptului urbanismului si al amenajarii teritoriului in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti. Domeniile principale de activitate sunt dreptul urbanismului si al constructiilor, drept comercial si societar, protectia datelor cu caracter personal, drept civil.