Dragoș Păduraru

Este membru in Baroul Bucuresti din anul 1996. Domeniile principale de specializare: drept comercial si societar, fuziuni & achizitii, proprietate intelectuala si industriala, publicitate.

Constantin Boncu

Este membru in Baroul Bucuresti din anul 1997. Domeniile principale de specializare: litigii civile si comerciale, arbitraj, drept comercial si societar, dreptul muncii, drept imobiliar si constructii.

Alexandru Grigoriu

Este membru in Baroul Bucuresti din anul 2000. Domeniile principale de specializare: litigii si arbitraj, drept comercial si societar, concurenta, automotive, farma.

Daniela Paduraru

Este membra in Baroul Bucuresti din anul 2009. Domeniile principale de specializare: drept comercial si societar, drept imobiliar; constructii si inginerie.

Aura Dinica

Este membra in Baroul Bucuresti din anul 2009. Domeniile principale de specializare: litigii si arbitraj, drept comercial si societar, dreptul muncii, proprietate intelectuala si industriala, automotive.

Cristina Ionescu

Este membra in Baroul Bucuresti din anul 2015. Domeniile principale de specializare: litigii si arbitraj, drept comercial si societar, proceduri de insolventa.

Lavinia Rosu-Lis

Este membra in Baroul Bucuresti din anul 2022. Domeniile principale de activitate sunt: litigii si arbitraj, drept comercial si societar, dreptul muncii.

Andreea Tatulea

Este membra in Baroul Bucuresti din
anul 2009. Domeniile principale de activitate sunt: litigii si arbitraj, drept comercial si societar, dreptul muncii.

Ilinca Lupascu

Ilinca Lupascu

Este membra in Baroul Bucuresti din anul 2019, iar din anul 2021 este absolventa a Masterului in dreptul urbanismului si amenajarii teritoriului, din cadrul Universitatii Bucuresti. Domeniile principale de specializare: drept comercial si societar, dreptul urbanismului, protectia datelor cu caracter personal.