Mai mult decat profesionalism.
Experienta mea profesionala cu Domnul avocat Boncu a fost absolut pozitiva.
Ceea ce am apreciat mai mult, pe langa profilul profesional, pe care il pot caracteriza ca impecabil, a fost raportul uman. Intr-un moment foarte delicat al firmei mele si al meu personal, nu numai ca a gasit solutiile pentru a rezolva intr-o maniera extreme de profesionala un complex contencios in cauza, dar a reusit imi induca permanent sentimentul de liniste cu calmul si intelepciunea sa.
Aceasta calitate extraordinara, atat de rara categoriei profesionale a Domniei sale , pentru un investitor ca mine a fost un lucru fundamental, pentru ca mi-a permis sa continui administrarea firmelor mele cu o justa concentrare si serenitate.
Luigi Caverni
Grup Menatwork
Pentru Auto Total, Paduraru Boncu Grigoriu este casa de avocatura care ne-a insotit, cu profesionalism si promptitudine, cu foarte multe probleme rezolvate zi de zi, in ultimii 20 de ani de dezvoltare si consolidare a firmei noastre.
Putem sa spunem ca ei nu sunt numai avocatii si partenerii nostri, sunt si prietenii nostri.
Mihai Staicu
Auto Total
O echipa de profesionisti care in decursul multor ani de colaborare mi-a oferit intotdeauna raspunsuri promte si solutii utile de o principialitate si corectitudine fara cusur.
Oana Glavce
HR Manager companie multinationala
Lucram impreuna cu avocatii de la Paduraru Boncu Grigoriu din anul 1999 si pot spune ca suntem foarte multumiti de serviciile si de rapiditatea cu care ne sunt rezolvate solicitarile din domenii variate ale dreptului. Ne-au ajutat prin consultanta si asistenta acordate in problemele de ordin juridic intampinate de societatea noastra de foarte multe ori. Cu ajutorul acestor profesionisti am reusit sa dezvoltam o afacere de succes avand certitudinea ca respectam toate normele legale. Seriozitate si profesionalism sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie aceasta firma.
Carmen Ivan
Director General Prisum International
Promptitudine, profesionalism, seriozitate, disponibilitate maxima, dorinta de a satisface nevoile clientilor – acestea sunt cuvintele care descriu colaborarea cu dl. avocat Boncu. De peste zece ani suntem foarte multumiti cu acest parteneriat.
Toni Pera
General Manager Isopan Est – Gruppo Manni
In urma unei recomandari am ales sa lucram cu specialistii acestei firme si au devenit partenerii nostri de incredere inca din anul 2005.
Atat in situatii uzuale cat in situatii foarte complexe au dat dovada de un profesionalism exemplar, ne-au ajutat sa ne atingem obiectivele propuse si sa optimizam activitatea societatilor noastre. Suntem foarte multumiti atat de serviciile oferite cat si de promptitudine si suportul acordat. Este o firma serioasa cu care chiar merita sa lucrezi.
Mihai G. Mihai
CEO Defi Romania